rólunkManufakturális gyártás csúcsminőségben.

Közel 30 éve fejlesztünk és gyártunk lámpatesteket, világítási rendszereket.

Építészek, belsőépítészek, villamos tervezők és magánszemélyek álmait, elképzeléseit öntjük formába, és töltjük meg a legjobbnak ítélt műszaki tartalommal. Nem ismerünk korlátokat, bármilyen extra, egyedi igényt örömmel megoldunk, és sorozatgyártásra is készen állunk.

Folyamatosan követjük a legújabb műszaki fejlesztéseket, kapcsolatban vagyunk a legnagyobb nemzetközi gyártókkal, így minden esetben a lehető legjobb műszaki paraméterekkel állítjuk elő termékeinket.

csapatunkévente átlagosan 500 projektet kezelünk, több mint 20 országban

Munkatársainkkal közösen több ezer lámpatípust készítettünk már el. Hiszünk abban, hogy a projektek során megszerzett sokrétű tapasztalat, a magas szintű szakmai képzettség és a közvetlen, családias légkörben végzett munka együttesen adják azt a végeredményt, amely ügyfeleink megelégedését szolgálja.

ahogy dolgozunkrugalmasság
elhivatottság
szakértelem

Alapelvünk, hogy nincs „problémás vevői igény”, mindenre tudunk, vagy találunk megoldást. A nehéz feladatokban mindig kihívást látunk, addig keressük a megoldást, amíg meg nem találjuk a legjobbat és rugalmasan alkalmazkodunk a folyamatosan változó körülményekhez.

Szívvel-lélekkel végezzük a munkánkat. Partnerünkkel mindig azt éreztetjük, hogy nekünk Ő a legfontosabb, és csak neki dolgozunk. A projekteket is ezzel az odafigyeléssel és gondossággal kezeljük: minden lámpatest fontos számunkra, nálunk minden termék mögött egy történet áll.

minőségi garanciaCégünk több minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Nem ismerünk kompromisszumot a végtermékben, nálunk kizárólag a 100%-os minőség fogadható el.

Termékeink fejlesztése és gyártása során szem előtt tartjuk, a minél hatékonyabb hosszú távú fenntarthatóságot.

Végtermékeink kiemelkedő minőségét biztosítják: CE, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 14040, SWA

CE-ISO-Stb