Hírekúj termékcsalád – PURE&SIMPLE LIGHTS széria 2019.

Letisztult formavilág, projektre szabható világítási funkciók, modern technológia és minőségi alapanyagok ideális ötvözete az új brandünk.

A Zengővári Kft. már eddig is készített kis szériában lámpatesteket, egyedi megrendelések alapján. Az elmúlt 11  évben a  McDonald’s, illetve már 7 éve az ACCOR szállodacsoport beszállítójaként üzemünket úgy fejlesztettük tovább, hogy megrendelőink kis szériás termékeit rövid határidővel és magas minőségben tudjuk szállítani, bárhová a világban.

Most elérkezettnek látjuk az időt, hogy saját fejlesztésű világítási eszközeinket széles körben elérhetővé tegyük hazai és nemzetközi vásárlóinknak.

Rendszerbe fésülhető lámpatestek

Moduláris világítási rendszerré építhető új fejlesztésünket építész, belsőépítész, enteriőr- és világítástervező barátaink, partnereink inspirálták. Találkozásaink, beszélgetéseink alkalmával fogalmazódott meg a gondolat, hogy megalkossunk egy olyan rugalmasan alakítható prémium termékcsoportot, mely egységes világítási szolgáltatással rendelkezik, ugyanakkor külső jegyei alapján könnyedén társítható különböző funkcionalitású és stílusú terekkel.

A projekt kidolgozására két évet szántunk, számtalan szakember bevonásával. Önszerveződő világítástechnikai szakköreinken a legfrissebb trendek és innovációk után kutattunk, közösen fejlesztettünk és fejlődtünk mi magunk is. Az új szemléletmódunk tágította a lehetőségeinket, így tudott hónapról hónapra kiteljesedni a projektünk, és végre elmozdulhattunk az egyedi gyártás tengelyéről a széria gyártás irányába.

Ezúton is köszöntetet mondunk azon barátainknak, partnereinknek, akik hozzájárultak az ötleteikkel, hogy minél komplexebbé váljon az új termékpalettánk.

Az eddigi legletisztultabb kollekciónk

Egyszerű világítási eszközöket terveztünk, melyek könnyedén társíthatók professzionális kiegészítőkkel, ugyanakkor a mai kor igényeinek megfelelően digitalizálhatók – intelligens bluetooth vagy dali vezérléssel kombinálhatók.

A beltéri világítás gondos tervezésekor nyomatékkal bírhat, hogy a lámpák formavilága, mérete egymással összhangban van, színe, felületkezelése azonos. A különböző teljesítményű lámpatípusoknak a színhőmérséklete, a színvisszaadása is megegyező. A termékeink így könnyedén harmónikus világítási rendszerré építhetőek.

Funkcionalista világítótestek sora

30 év világítástechnikai tapasztalatunk a tervezés során mindvégig a belső tartalomra, az egyedi műszaki megoldásokra irányította a fókuszunkat. Partnereink részéről konkrét igény volt, hogy lámpáink tökéletes világítást biztosítsanak.

 

Testre szabható minimalizmus

A termékek flexibilitása egyfajta játékosságot kínál a tervezőknek, hiszen a skin, a szín, a méret, a felfüggesztési mód szabad felhasználást ad belsőépítészeti tervekhez, könnyedén igazodhat az egyedi enteriőrhöz.

A fejlesztések során fegyelmezetten ragaszkodtunk a homogén megjelenéshez, így termékeink sokrétűen betervezhetőek akár egy műemlék jellegű épület, egy modern irodai közeg vagy egy kereskedelmi egység világítási terveibe is.

Lámpakínálatunk folyamatosan bővül, továbbra is örömmel szolgálunk ki tervezői igényeket!