Hírek



2017 az új dimenziók éve a Zengővárinál

A lámpatesteknek nálunk is szélessége, hosszúsága és magassága van.
De a Zengővári mérnökei kreatívan szeretnek tervezni.

Ezért mostantól projektjeink az új formakészítő műhelyünkben még izgalmasabb 3D-s lámpatestekké, formákkal teli valósággá válnak.

A bonyolult rajzok, képek, minták, szövegek, új életre kelnek, egyedi textúrává alakulnak és képessé válnak művészien belesimulni vagy markánsan kiemelkedni a lámpatestek felületeiből, szinte anyaguktól, méretüktől függetlenül. Legyen szó egyedi- vagy kis szériás gyártásról, a design lehetőségek végtelenek.

A formatervezői műhely jelentős beruházás a vállalkozás számára, a 3D-s nyomtató és a lézervágó gép mellé került 2017. februárjában az új CNC marógép.

A Zengővári manufaktúra számára fontos, hogy a szépség és a modern technológia összekapcsolódjon és a gyártás során egyedi testet öltsön.
A gyártórészleg üzemeltetéséhez mechanikai, elektronikai, villamosmérnöki, speciális szakmai, gépkezelői ismeretekre is szükség van. A szakképezett csapat részletes műszaki tervrajzokkal dolgozik, ezáltal az itt gyártott lámpatestek mérnöki precizitással képesek az építészek, a belsőépítészek és tervezők igényeit is kiszolgálni, vásárlóink konkrét elképzeléseit megvalósítani.

Tudás, tapasztalat és új technológiai elemek harmóniája ez. Az, amikor a klasszikus kézművesség új technológiákkal még megbízhatóbbá teszi a Zengővári minőséget.

formatervezői műhely zengővári